Web Hosting

 

Compania „FOXNET” S.R.L. vă propune gazduirea paginilor web personale pe servere cu platforma Linux cu urmatătorii parametri:

  • Apache 2.2.4, PHP 5, MySQL 5.0.51a, WebMail Acces, FTP Acces, SSL.
- PHP (Hypertext Preprocessor) este un limbaj de programare din partea serverului conceput special pentru dezvoltarea web. PHP este una dintre cele mai populare limbi de programare utilizate în dezvoltarea de site-uri web și aplicații web. Avantajul său față de alte limbi este abilitatea de a încorpora codul PHP direct în HTML.
- MySQL este un sistem de administrare și gestiune a bazelor de date relaționale.Cu MySQL se pot construi aplicații în orice limbaj major.
- SSL (stratul socket-urilor în limba engleză) este un protocol criptografic care implică o conexiune mai sigură.De asemenea, certificatul este necesar pentru site-urile care stochează informațiile personale ale vizitatorilor și pentru a ajunge în contul dvs., utilizatorul trebuie să introducă numele de utilizator și parola. Riscul de interceptare a parolelor este exclus atunci când se utilizează SSL.

„FOXNET” S.R.L. înțelege pe deplin importanța unui site web rapid. Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a crește performanța site-ului. Platforma noastră de găzduire este optimizată pe deplin pentru performanțe remarcabile, viteză maximă și siguranță.

Pentru a asigura o gazdă de calitate, monitorizăm rețeaua și traficul în permanență.

 

Noi vă garantăm:

  • Operarea neîntreruptă a site-ului.
  • Balanța de încărcare, prin urmare, operarea lentă a site-ului este exclusă.
  • Protecție mai puternică împotriva virușilor decît pentru o găzduire regulată.
  • Garantarea protecției datelor împotriva oricăror daune.

EȘTI COINTERESAT DE SERVICIILE NOASTRE? 
Completează formularul pentru a obține o ofertă de preț.