• English
  • Română
Aţi uitat parola? Creaţi un cont                
Home Home Servicii
  Proiectare reţele   PDF   Imprimare   Email  

Proiectare şi implementare de reţele de calculatoare

Echipa companiei vă oferă servicii de implementare atât la nivel software - dezvoltarea modulelor administrative sau efectuarea lucrărilor de intreţinere, cât şi din punct de vedere fizic.

Factorii luaţi în calcul de către echipa noastră pentru a propune un pachet complet de implementare şi administrare a unei arhitecturi locale variază în funcţie de obiectivul acesteia şi notele facute pe parcursul analizei iniţiale.

Tipuri de reţele

Pentru a se efectua instalarea unei reţele este necesar procesul de analiză a suprafeţei.

 
  Reţele wireless   PDF   Imprimare   Email  

Reţele fără fir - retele wireless

Reţelele de tip wireless ofera mobilitate pentru utilizator si usureaza procesul de optimizare a retelei. Echipamentele recomandate si utilizate de catre grupul nostru sunt: Cisco sau Linksys. Standardul tehnologic IEEE 802.11x (cunoscut sub numele Wi-Fi) este cel mai utilizat in domeniul retelelor wireless.

Solutii complete

Serviciile de implementare si integrare sunt rapide si eficiente, in acest mod, putem oferi incredere si satisfactie in toate proiectele noastre care includ instalari de retele fara fir. Datorita echipei formata din ingineri de retea, cu experienta si resursele pe care le dovedim oferim un rezultat rapid, de calitate in costuri optime. Serviciile de implementare includ printre altele:

 
  Reţele internet   PDF   Imprimare   Email  

Conectivitatea la reteaua Internet se face cu ajutorul solutiilor de dimensiuni mari WAN (Wide Area Network). Rolul acestora este de a interconecta retele locale (LAN - Local Area Network) sau retele metropolitane (MAN).

Pachetele de servicii WAN ale grupului nostru ofera solutii de administrare pentru echipamente backbone de tip server dedicate sa intretina astfel de retele.

Solutiile noastre tehnologice WAN pot conecta doua sau mai multe birouri aflate in locatii diferite sau pot asigura asigura conectivitate la reteaua Internet folosind o solutie fara fir de distanta mai mare de 500 metri.

 
«<12>»

Pagina 1 din 2
       

Hosting

       

Portfolio

Top     Top
     
HotLine: (+373) 79-79-9000
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #119ea9 #0fe971 #051663