• English
  • Română
Aţi uitat parola? Creaţi un cont                
  Reţele wireless   PDF   Imprimare   Email  

Reţele fără fir - retele wireless

Reţelele de tip wireless ofera mobilitate pentru utilizator si usureaza procesul de optimizare a retelei. Echipamentele recomandate si utilizate de catre grupul nostru sunt: Cisco sau Linksys. Standardul tehnologic IEEE 802.11x (cunoscut sub numele Wi-Fi) este cel mai utilizat in domeniul retelelor wireless.

Solutii complete

Serviciile de implementare si integrare sunt rapide si eficiente, in acest mod, putem oferi incredere si satisfactie in toate proiectele noastre care includ instalari de retele fara fir. Datorita echipei formata din ingineri de retea, cu experienta si resursele pe care le dovedim oferim un rezultat rapid, de calitate in costuri optime. Serviciile de implementare includ printre altele:

 

  • Analiza, design si strategie de implementare.
  • Implementare fizica de proiect - pentru tehnologiile bazate pe conectivitate prin cablu, asiguram procesul de “cablare”.
  • Instalarea, testarea si integrarea statiilor aflate in cadrul retelei.
  • Solutii de audit tehnologic pentru retele WiFi deja existente.

Tehnicienii ofera pachete cu servicii de retea complete pentru toate tipurile des utilizate pornind de la frecventa radio (RF - Radio Frequency), solutii Wi-Fi sau echipamente de transmisie si receptie pana la tehnologie avansata si solutii pentru implementarea retelelor metropolitane sau de dimensiuni geografice mari.

Sectorul de consultanta include si solutii mobile: CDMA, GSM, tehnologie bazata pe protocolul IP cunoscuta si sub denumirea 802.11, principii 3G, packet-based (transfer pe baza de pachete) sau in domeniul retelelor UMTS.

Cu ajutorul echipei noastre, compania dvs. se poate bucura de servicii complete, de calitate pe latura IT de comunicatii - wireless.

 
Top     Top
     
HotLine: (+373) 79-79-9000
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #119ea9 #0fe971 #051663